Börja på Hästhagen

Om du är intresserad av att ställa ditt barn i kö till Hästhagen får du gärna komma och hälsa på först för att se hur vi har det. Vi har en egen kö och ingår inte i kommunens förskolekö, så du vänder dig direkt till oss. Du kan ställa ditt barn i kö när du vill, redan när barnet är nyfött.

Kostnaden för en plats på Hästhagen är densamma som på kommunala förskolor och vi tillämpar kommunens maxtaxa. Till skillnad från kommunala förskolor har inte vi någon 15-timmarsgräns för barn till föräldralediga. Vi är fria att själva komma överens om vilka tider barnet ska gå på förskolan.

Om du vill veta mer om hur det är att vara förälder med barn på Hästhagen och hur det funkar med föräldrainsats och föreningens verksamhet kan du ta kontakt med vår rekryteringsgrupp på rekryteringsgruppen@forskolanhasthagen.se som har ansvar för rekrytering och förskolekö. Du kan också fylla i formuläret nedan.

Anmäl intresse för plats på Hästhagen

Namn*
E-post*
Telefonnummer

Telefonnummer

Genom att klicka på "Skicka" godkänner jag att mina uppgifter behandlas av Förskolan Hästhagen i enlighet med Personuppgiftslagen.

* = måste fyllas i